Arts en AccountantArts en Accountant wil als gespecialiseerd financieel advieskantoor een positieve bijdrage leveren aan het ondernemerschap in de medische sector. Zij geloven in eenvoud en maken daarom  complexe materie inzichtelijk voor de medische beroepsbeoefenaar.  

Arts en Accountant is gevestigd in Den Haag en het team bestaat uit hoog en breed opgeleide, gecertificeerde en geregistreerde specialisten. Een goede lange termijnrelatie met hun klanten vinden zij belangrijk. Daarom wordt iedere opdrachtgever warm welkom geheten op kantoor en krijgt iedereen een eigen contactpersoon.

Een eerste indruk maak je maar één keer en daarom de vraag aan Nomax Project om te zorgen voor een passende ontvangst. We hebben met maatwerk een receptiebalie en ergonomische flexplek gerealiseerd die niet te missen is bij binnenkomst. Het mooie houten paneel is afgewerkt in twee kleuren en voorzien van het logo. De balie op maat straalt een hoogwaardige kwaliteit uit en past daardoor uitstekend bij de huisstijl.

In dezelfde stijl heeft Nomax Project gezorgd voor een luxe afscheiding voor de centrale printerplek. Boven de balie hebben we gekozen voor stijlvolle lampen van het karakteristieke Deense design merk Muuto.

Er zijn werkplekken verplaatst en de kantine is opgedeeld in een kantoorgedeelte met pantry. Nomax project heeft hier een glazen systeemwand geplaatst om openheid en licht te creëren. Minder geluidsoverlast in het kantoorgedeelte en het gevoel van privacy in de pantry. Ook hier hebben we er rekening mee gehouden dat het past binnen de bestaande sfeer.

Tot slot heeft Nomax Project gezorgd voor additionele elektrificatie en hebben we de werkplekbekabeling professioneel weggewerkt. Essentieel om efficiënt en productief te kunnen werken in deze moderne werkomgeving.

Nomax Project zorgt altijd voor een warm welkom!