Ateq NederlandAteq is marktleider in de productie van kwaliteitscontrole apparatuur die zich met name onderscheiden door snelheid en nauwkeurigheid.  Hiermee ondersteunen zij diverse sectoren in het veilig en efficiënt uitvoeren van hun bedrijfsactiviteiten. Ze bieden bijvoorbeeld ondersteuningsapparatuur voor vliegtuigen, testen of meer dan 1500 auto-onderdelen voldoen aan de juiste specificaties en zetten lekdetectie in bij medische apparatuur.

Ateq is actief in 39 landen en de ruim 450 medewerkers zorgen overal voor de juiste lokale ondersteuning. Peter Verkerk is Sales and Operations manager bij Ateq Nederland. Het kantoor, de werkplaats en de opslag zijn gehuisvest in het Romi Business Center in Woerden.

Peter heeft Raymond van Nomax Project gevraagd het ‘dynamisch werken’ te realiseren in zijn kantoor. Dynamische werkplekken zijn ideaal voor het ‘nieuwe werken’ en onderzoek toont aan dat afwisselend zitten en staan en elk half uur twee minuten bewegen dé manier is om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Onze leverancier Markant stimuleert dynamisch werken met unieke en flexibele producten. We hebben de showroom in Houten bezocht, verschillende concepten bekeken en hebben praktisch advies gegeven. Peter heeft daardoor weloverwogen gekozen voor de elektrisch bedienbare Max Hybrid bureaulijn, waarbij je een comfortabel ergonomisch zit bureau gemakkelijk transformeert naar een actief sta bureau.

Nomax Project heeft een moderne inrichting gerealiseerd, die mede door het mooie houten onderstel een warme uitstraling heeft. Het bureaublad hangt aan het akoestische middenschot en daarin hebben we alle kabels weggewerkt. Alle voordelen op een rij:

  • Eenvoudige bediening
  • Snelle verstelbaarheid
  • Stille hoogteverstelling
  • Slimme weggewerkte bekabeling

We hebben gezorgd voor de juiste en voldoende elektrificatie. En ook heeft Nomax Project gezorgd voor bureaustoelen die aan alle wensen voldoen.

Nomax, voor iedereen die dynamisch wil werken!