Het effect van verlichting en aankleding: Actor en BPFLAl eerder verzorgde Nomax Project de inrichting van zowel Actor als BPFL, die beide kantoor houden in een pand tegenover station Woerden.

Actor: verlichting
De vergaderruimte met bijzondere vergadertafel wordt verlicht met TL buizen. Omdat dit eigenlijk teveel en geen prettig licht gaf, bedacht Nomax Project een oplossing. Onder de TL buizen zijn grote lampenkappen gehangen, met een zogenaamde blind erin, een niet-werkende lamp. De kappen dempen en verspreiden het TL-licht, waardoor een aangename sfeer ontstaat.

Nomax Project heeft daarnaast voor de ramen vitrages opgehangen die de ruimte ook een warmere uitstraling geven.

BPFL: Canvassen en planten
De medewerkers van BBFL vonden hun kantoor wat saai en kaal en vroegen Nomax Project om daar binnen hun budget een oplossing voor te bedenken. Nomax Project stelde voor om op de muren canvassen te hangen met foto’s in een thema. De medewerkers kozen zelf voor het thema architectuur, waarbij ze mooie zwart/wit foto’s zochten.

Ook horizontale jaloeziën en kunstbeplanting in hoge witte potten zorgden voor aankleding van de ruimten, waardoor de medewerkers er nu prettiger werken.