Monitorarmen Gemeente NoordenveldDe gemeente Noordenveld heeft de opdracht gegeven voor het leveren en plaatsen van M2-monitorarmen van Humanscale op hun prachtige locatie. Waar de gemeente sinds eind 2008 gevestigd is.

In de prachtige publieke hal van het gemeentehuis, waar over de volle breedte een speciaal ontworpen balie staat, zitten wisselende mensen, op wisselende plekken te werken. Om de strakke uitstraling te behouden, maar toch ergonomisch goed mee te kunnen in de verschillende eisen van de werknemers, is er gekozen voor de M2-monitorarm van Humanscale.

De strak ontworpen monitorarm is geschikt voor 95% van de beeldschermen (tot een gewicht van 9 kg) en is zeer vriendelijk in gebruik. Hij is van 52% gerecycled materiaal gemaakt en is voor 99% te recyclen. De M2 is gebouwd met 100% gerecycled en recyclebaar aluminium.

In de beoordeling van gebouwen op duurzaamheid kennen we in Nederland de BREEAM-certificering. De Amerikaanse afgeleide hiervan is de LEED-certificering en daarin telt de toepassing van de M2-monitorarm van Humanscale mee voor punten in deze duurzaamheidsbeoordeling van gebouwen.