Kale bouwetage voor BPFL inrichtenHet Bestuursbureau Pensioen Fonds voor Levensmiddelenbedrijven (BPFL) verhuisde binnen Woerden naar een pand tegenover het station. Hoofdhuurder Actor (Bureau voor Sectoradvies aan sociale partners) had nog ruimte in haar pand en schakelde Nomax Project in voor advies voor de totale inrichting van de kale bouwetage om deze turnkey voor BPFL in te richten.

Nomax Project zorgde voor een 3D visualisatie met begroting voor dit project. Het turnkey project omvatte onder andere systeemwanden, keuken, vloerbedekking, verlichting, meubilair en databekabeling voor werkplekken. In een soepel verlopen proces met veel lokale partijen regelde Nomax Project het geheel, zodat BPFL meteen weer aan het werk kon, zodra de dozen verhuisd waren. Totale ontzorging, daar gaat het om.

Bart Onkenhout, Directeur at BPF Levensmiddelenbedrijf:
Ik kijk terug op een zeer geslaagd project met Raymond Harmsen als spin in het web bij onze verhuizing naar een zelfstandige kantoorunit. Wij werken voor het Levensmiddelenbedrijf, een sector waarin kostenbeheersing zeer belangrijk is. Raymond voelde dit uitstekend aan en kwam met voorstellen waarbij een goede balans werd gevonden tussen enerzijds een professionele, verzorgde uitstraling van het kantoor en anderzijds een nette prijs. Raymond kwam bij aanvang met prima ideeën (inrichting, meubels, kleuren etc.) en maakt dit visueel heel handig zichtbaar, zodat je weet waar je voor kiest. Hij is geen drammer en luistert goed. Met de keuze voor de bureaustoelen zat hij in eerste instantie helemaal mis. Dan vraagt hij door en vervolgens kwam hij met een nieuw voorstel dat precies aansloot op onze wensen. Tijdige afronding – project management – is uiteraard ook belangrijk en was ook prima voor elkaar. We konden precies op tijd over naar onze nieuwe locatie. Onze verhuizing is eind 2013 afgerond. Nu – circa een jaar later – ben ik nog steeds zeer tevreden over wat is neergezet.

3D plattegrond