Totale herinrichting van kantoor AnbosANBOS in Woerden

ANBOS, de brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten, verhuisde van Utrecht naar Woerden. Nomax Project verzorgde turnkey de verbouwing en inrichting van het pand.

Een belangrijke aanpassing was het inrichten van de leslokalen voor trainingen van ANBOS aan haar leden. Een belangrijke eis in die lokalen was goed licht. Nomax Project heeft laten uitrekenen, dat de lichtopbrengst ongeveer 1000 lux moest zijn op werkniveau. Daarvoor zijn dan ook energiezuinige T5 armaturen gekozen met extra lichtopbrengst.

Verder ging het in dit project om ontwerp, verbouwing, elektra, cv en airco’s, schilderwerk, vloerbedekking, hang en sluitwerk, pantry’s en de verdere totale inrichting van kantoren en leslokalen. Voor onderdelen hiervan schakelde Nomax Project zoveel mogelijk lokale onderaannemers in. Dat leverde een snelle en flexibele samenwerking op.

Na het verwijderen en slopen van de overbodige materialen, zoals vloerbedekking, plafondplaten, systeemwanden en verlichting, kon worden begonnen aan de opbouw. Onder grote tijdsdruk en met zoveel mogelijk hergebruik van aanwezige materialen werd een mooi resultaat bereikt. Een goed voorbeeld van hergebruik van een leegstaand kantoor.

Op 2 november 2012 was de officiële opening. Deze formele handeling werd verricht door de voorzitter van MKB Nederland, Hans Biesheuvel.

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u uw nieuwe pand snel, kostenefficiënt, maar ook visueel aantrekkelijk inrichten? Neem dan voor een vrijblijvende kennismaking contact met ons op.

Jacqueline Lissenburg, Manager at ANBOS:
ANBOS verhuisde van Utrecht naar Woerden, maar het pand dat we kochten moest helemaal verbouwd worden om bruikbaar te zijn. Via mijn Linkedin contact Waldien Burger kwam ik uit bij Raymond Harmsen. We vroegen hem, naast een aantal andere bedrijven, mee te denken en een voorstel te doen. Met Raymond klikte het, omdat hij met twee benen op de grond staat, heel praktisch meedenkt, snel schakelt en bovendien helder is over de kosten.

In zeer kort tijdsbestek, in de vakantieperiode, heeft Raymond het project geklaard. Door zijn korte lijnen met Woerdense ondernemers konden we snel handelen. Raymond was er als je hem nodig had, zelfs als je nog niet wist dat je hem nodig had. Hij lost alles soepel op, ook bij aanpassingen na afloop van het project en eigenlijk nog steeds.

Aan Raymond kun je gerust een turn key project als dit uit handen geven.