Walltalkers bij MeetINoffice: voor presentaties en brainstormWalltalkers is dé nieuwe wandbedekking, speciaal voor presentaties. Met dit nieuwe product van Walltalkers van Vescom kun je een hele wand of een deel van de wand van een kantoor-, vergader- of trainingsruimte behangen. Er zijn drie varianten. Walltalkers waar je alleen op kunt schrijven (Just-rite), Walltalkers waarop je kunt schrijven en projecteren (Matte-rite) en Walltalkers die ook magnetisch zijn (Mag-rite). Het is zowel horizontaal als verticaal aan te brengen, van vloer tot plafond en/of van muur tot muur. Dus geen gedoe meer met flipovers of post-its: je schrijft of tekent gewoon op de muur en veegt het daarna weer schoon.

MeetINoffice
Nomax Project zorgde ervoor dat Vescom kosteloos bij wijze van proef Walltalkers ter beschikking stelde voor een wand in een vergaderruimte van MeetINoffice in Woerden. In de directiekamer hangt nu een horizontale baan, waardoor vergaderingen interactief en creatief worden.

Prettig brainstormen
Dennis Maaswinkel, ondernemer van MeetINoffice, vertelt dat de reacties op de Walltalkers erg positief zijn: ‘Als mensen in de directiekamer vergaderen, wordt hij altijd gebruikt. Vooral de breedte vinden ze prettig als ze over onderwerpen willen brainstormen. Sommige groepen gaan helemaal los met mindmaps en bijbehorende wolkenstructuren. Anderen presenteren onderwerpen alsof ze op een flipover schrijven: ze tekenen eerst flipovervellen op de muur en vullen die in. Ik vind het echt een aanwinst voor onze directiekamer.’