INoffice, uitbreiding van flexibele werkplekken, vergader- en trainingsruimteINoffice in Woerden is begin dit jaar uitgebreid met ongeveer 500m2. INoffice verhuurt kantoren, werkplekken en vergaderzalen. Centraal in het land, goed bereikbaar vanaf de A12 en NS-station Woerden. Ideaal om af te spreken voor bedrijven met vestigingen in het hele land of mobiele medewerkers. De behoefte daaraan bleek groot, vandaar de uitbreiding met een naastgelegen pand.

Nomax Project zorgde met vloeren, raambekleding en meubilair voor ruimten met een prettige en toch zakelijke uitstraling. Daarbij werd de huisstijl van de eerste vestiging doorgetrokken. In het nieuwe gedeelte zijn een grote vergader- en trainingsruimte, een luxere directievergaderkamer en een aantal kleinere ruimtes voor coachgesprekken of sollicitatiegesprekken. Bij binnenkomst valt meteen de mooie loungeruimte op waar iedereen neer kan strijken voor informeel contact of als flexwerkplek.

Nomax dacht, net als andere leveranciers, mee in creatieve oplossingen om aan budget- en tijdseisen te kunnen voldoen. Daardoor werd in korte tijd een prachtig resultaat bereikt.

Dennis Maaswinkel, Eigenaar INoffice Woerden:
Tijdens, maar ook voor, de uitbreiding van INoffice Woerden heb ik veel hulp van Raymond gehad. Het nieuwe vergader en flexwerk centrum van INoffice is ruim 500 meter en is van casco opgebouwd tot een zakelijke maar toch huiselijke en ontspannen omgeving. Nomax Project heeft voor INoffice de vloeren, raambekleding en het grootste deel van het meubilair verzorgd.

Behalve hoogwaardige producten die goed in de huisstijl passen, heeft Raymond mij ook altijd goed bijgestaan met advies, hulp en onmisbare tips. Met zijn deskundigheid hebben we op voorhand al veel valkuilen kunnen omzeilen, zo kunnen we ons nu helemaal richten op onze gasten en hen een perfecte omgeving bieden.

Raymond is altijd bereikbaar, vooral tijdens de werkzaamheden en begeleide ook de uit te voeren projecten in goede samenspraak met de aannemer. Dit heeft de verbouwing voorspoedig doen verlopen. Ook is het een groot pluspunt dat Raymond actief betrokken is bij het budget en dit ook scherp in de gaten houdt, meerwerk of andere kosten waren er praktisch niet.

Ik wil graag Nomax Project dan ook aanbevelen aan iedereen die een zorgeloze, kwalitatief goede verbouwing wil, binnen je gestelde budget!