Kleurrijk linoleum voor Finesse Bodyline ClinicFinesse Bodyline Clinic in Woerden wil dat mensen ‘lekker in hun vel zitten’. Ze doen cosmetische ingrepen gewichtsbeheersing, niet door snijden en onder narcose, maar met de modernste ultrasound apparatuur.

Toen het bedrijf verhuisde naar een ruimer pand aan de Pompmolenlaan in Woerden, moest de uitstraling ook bijdragen aan het gevoel lekker in je vel te zitten. Dus vrolijke, kleurrijke wanden en vloeren.

Nomax Project adviseerde linoleum van Tarkett voor de vloeren, omdat in dat materiaal de kleurkeuze het beste voldeed aan de wens.

Eigenaar Cor Kok zocht zelf de kleuren uit: oranje, hardroze, paars, appeltjesgroen. Je moet maar durven. Maar het resultaat is prachtig.

Cor Kok, Eigenaar Finesse Bodyline Clinic:
“Wij hebben Raymond Harmsen leren kennen via de Open Coffee Woerden en Domstad. Zijn bedrijf Nomax heeft in ons nieuwe pand de vloerbedekking verzorgd. Wij zijn zeer content met de manier waarop hij ons heeft geadviseerd. Hierdoor hebben wij een nog mooier pand gekregen. Raymond is deskundig en zeer servicegericht. Wij bevelen Raymond van harte aan!”