Turnkey projectinrichting: voor een verdraaid goed resultaat

Turnkey, het woord geeft het eigenlijk al aan: u hoeft alleen de sleutel om te draaien en Nomax Project regelt de rest. Als kantoor, zorginstelling of onderwijsinstelling heeft u wel iets anders te doen, dat begrijpen wij goed. Bij een verhuizing, nieuwe werkplekken of nieuwe (woon)groepen helpen wij u graag bij de totale projectinrichting. Met een verdraaid goed resultaat, dat ook!

Nomax Project regelt het traject van ontwerp tot volledige realisatie. We zitten graag vanaf het begin aan tafel om mee te denken over het ontwerp. We inventariseren wat uw wensen en de mogelijkheden zijn en maken daaruit een zogeheten vlekkenplan.

Conceptfase projectinrichting
In de conceptfase komen we van vlekkenplan naar definitief ontwerp. Nomax Project verzorgt de materialisatie en het kleurenplan. We bekijken wat aan meubilair, wanden, vloeren, gordijnen en andere inrichting nodig is. Graag denken we mee over diverse thema’s en over duurzaamheid. We leveren maatwerk voor onder meer kantoren, zorginstellingen, het onderwijs en de recreatieve sector.  

Sleutelwoorden als thuisvoelen, veiligheid, gezondheid en flexibele inzetbaarheid nemen wij vanuit onze ervaring mee. Desgewenst schakelen we onze partners van Het Gezonde Kantoor in. Nomax Project verzorgt hierin de projectinrichting, onze partners kunnen u helpen met onder meer een gezond bedrijfsrestaurant of een RI&E (risico-inventarisatie en -evaluatie). Zo vindt u bij ons het totale pakket.

Compleet plan en kosteninzicht
Aan het einde van de conceptfase ligt er een complete offerte, waarmee de totale kosten inzichtelijk zijn. Bij een turnkey project hoort immers een turnkey budget. U kunt op ons rekenen van doelgroepenonderzoek en ontwerp tot calculatie en uitvoering. Nomax Project is een ervaren projectinrichter, wij houden dus rekening met klimaatbeheersing, akoestiek, lichtplan en kabelmanagement. Dit nemen wij waar nodig in de plannen mee.

Projectuitvoering
Wij verzorgen de complete uitvoering. Van inkoop meubilair tot vloerbedekking en schilderwerk. Groot voordeel van turnkey projectinrichting is dat u één aanspreekpunt heeft voor het totale project. Nomax Project heeft contact met alle fabrikanten, leveranciers en uitvoerders, van ontwerp tot gebruiksklare oplevering. We verbouwen, stofferen en richten in. Daar heeft u geen omkijken naar. Bij uitvoeren horen wat ons betreft ook uitruimen, afvoeren van oud meubilair en materialen. Uiteraard doen wij dit op duurzame wijze.

Garantie en nazorg
Na afronding blijven wij voor u het aanspreekpunt voor de inrichting en het oplossen van vragen. Eenmaal bekend met het DNA van de organisatie zijn wij ook voor vervolgprojecten graag uw partner. Nomax Project is vertegenwoordiger in de Randstad voor Projectinrichting Lavoir. Dat garandeert u de flexibiliteit en aandacht van een kleinere, lokale organisatie met de (financiële) backup van een grotere onderneming. We maken daarbij gebruik van zoveel mogelijk lokale leveranciers. Dat zorgt voor grote betrokkenheid, korte doorlooptijden en snelle communicatie.

Interesse in onze turnkey projectinrichting? Neem vrijblijvend contact op.

Gezond werken
Inrichtingsconcept Vereniging Openbaar Onderwijs is klasse
Inrichting kantoor Actor
Turnkey Projectinrichting Sazas
Turnkey Projectinrichting VOO
Turnkey Projectinrichting Actor
Turnkey Projectinrichting Ad Patres
Turnkey Projectinrichting Batensteinbad
Turnkey Projectinrichting BPFL
Turnkey Projectinrichting CNV
Turnkey Projectinrichting Levenseindekliniek
Turnkey Projectinrichting Sazas
Turnkey Projectinrichting H2O
Turnkey Projectinrichting Anbos