Turnkey projectinrichting

Uw organisatie wil met de turnkey projectinrichting:

  • een kantoorpand verbouwen voor de interne verhuizing van medewerkers
  • afdelingen samenvoegen in het kader van het nieuwe werken
  • werkplekken inrichten, zodat medewerkers flexibel en dynamisch kunnen werken
  • een school of zorginstelling herinrichten voor prettiger verblijf en efficiënter gebruik
  • een multifunctionele ruimte van muziekschool, bibliotheek of zwembad aanpassen voor effectiever gebruik en een rendabele exploitatie
  • een mooie nieuwe inrichting voor kantoor-, werk- of verblijfsruimte.

Bij zo’n project komt heel wat kijken. U heeft daar niet altijd de kennis voor in huis of degene met die kennis heeft geen tijd om het erbij te doen. Laat u helemaal ontzorgen en geef het project turnkey uit handen aan Nomax Project.

Turnkey projectinrichting door Nomax Project

Nomax Project regelt uw project van A tot Z. Van doelgroepenonderzoek en ontwerp tot calculatie en uitvoering. Inclusief uitruimen, afvoeren van oud meubilair en materialen, verbouwen, stofferen, inrichten en inhuizen. Rekening houdend met klimaatbeheersing, akoestiek, lichtplan en kabelmanagement. Uiteraard alles in nauw overleg en volgens uw wensen en richtlijnen.

Eén aanspreekpunt: snel en flexibel

Groot voordeel van turnkey projectinrichting is dat u maar één aanspreekpunt heeft voor het totale project. Nomax Project heeft contact met alle fabrikanten, leveranciers en uitvoerders, van ontwerp tot gebruiksklare oplevering. Daar heeft u geen omkijken naar.

Nomax Project heeft een schat aan ervaring en maakt zoveel mogelijk gebruik van lokale uitvoerders. Dat zorgt voor grote betrokkenheid, korte doorlooptijden, snelle communicatie en flexibiliteit. Ook een vast netwerk van leveranciers garandeert snelheid en kwaliteit.

Turnkey budget

Bij een turnkey project hoort een turnkey budget. Voordeel is dat u van te voren weet waar u aan toe bent. En Nomax Project kan bij een onverwachte tegenvaller direct een oplossing bedenken in een ander deel van het project die de tegenvaller compenseert én de kwaliteit van het concept in stand houdt.

Van idee naar ontwerp naar uitvoering

Voor het beste resultaat van uw totale inrichtingsplan schakelt u al in een vroeg stadium Nomax Project in. Elk project vergt zijn eigen benadering. Met uw uitgangspunten gaat Nomax Project aan de slag, waarna in een eerste ontwerp basisidee en richting gepresenteerd worden. Na uw akkoord wordt dit ontwerp op alle punten uitgewerkt en ingevuld. Vervolgens stelt Nomax Project een begroting op, waarna aanpassingen en alternatieven volgen voor budget overschrijdende onderdelen. Het totaal uitgewerkte inrichtingsplan wordt u ter goedkeuring voorgelegd. Bij goedkeuring volgt het tijdsplan van uitvoering en de uitvoering zelf. U hoeft vervolgens alleen nog maar uw geheel vernieuwde ruimte in gebruik te nemen.

Turnkey projectinrichting scheelt u veel tijd en kopzorgen. Besteed het uit aan Nomax Project, uw totaalinrichter.

Turnkey Projectinrichting Actor
Turnkey Projectinrichting Ad Patres
Turnkey Projectinrichting Anbos
Turnkey Projectinrichting Batensteinbad
Turnkey Projectinrichting BPFL
Turnkey Projectinrichting CNV
Turnkey Projectinrichting Levenseindekliniek