6500 m2 vloerbedekking in vier woonzorglocatiesIn vijf maanden zorgen voor zo’n 6500 m2 vloerbedekking in vier woonlocaties van Woonzorg Nederland in Amsterdam en Ouderkerk aan de Amstel. Dat was de uitdaging voor Nomax Project. Bijkomende complicerende factor: bewoners verbleven tijdens de werkzaamheden gewoon in hun appartementen en wilde zoveel als mogelijk de dagelijkse gang van zaken voortzetten.

Zeer sneldrogende egaline
Gelukkig heeft Nomax Project vaker met dit bijltje gehakt. Goede communicatie, goede afspraken met leveranciers en regelmatig afstemmen met alle betrokken partijen zorgden voor zo min mogelijk overlast. Alle processen werden per ruimte goed op elkaar afgestemd: verwijderen van bestaande vloerbedekking, schuren en stofzuigen, egaliseren, zo nodig met zeer sneldrogende egaline, en het leggen van de nieuwe vloerbedekking.

175 locaties voor ouderenhuisvesting
Woonzorg Nederland heeft bij elkaar bijna 17.000 verpleeg- en verzorgingstehuisplaatsen, vooral voor ouderen, op 175 locaties door heel Nederland. Al eerder verzorgde Nomax Project vloerbedekking in twee appartementencomplexen in Den Haag en Scheveningen.

In de vier locaties in Amsterdam en Ouderkerk aan de Amstel zijn verschillende soorten vloerbedekking gebruikt voor centrale ruimtes, gangen en entrees. Alle toegepaste vloerbedekking is van Forbo: Allura PVC strokenvinyl is erg sterk en in veel designs verkrijgbaar. Verder zijn er verschillende kleuren Tessera tapijttegels gebruikt en voor de ingangen van de locaties leverde Nomax Project ook de Coral schoonloopmatten.