Ronald McDonald Huis Den HaagNomax Project vindt het ook belangrijk om haar maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en heeft daarom vorig jaar haar diensten aangeboden aan het Ronald McDonald Huis Den Haag.

In het Ronald McDonald Huis Den Haag kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren van kinderen die worden behandeld in het HagaZiekenhuis, locatie Juliana Kinderziekenhuis. Voor het kind is het een veilig gevoel de ouders voor een langere periode in de buurt te hebben. In het Ronald McDonald Huis Den Haag kan het leven ondanks alles toch een beetje doorgaan.

Ouders ondervinden in het Huis veel steun van het huismanagement en de vrijwilligers. Bovendien maakt het Ronald McDonald Huis het mogelijk om ervaringen te delen met andere ouders; iedereen zit immers in dezelfde onzekere en moeilijke situatie. Uit de praktijk blijkt dat dit lotgenotencontact enorm belangrijk is.

Toen het ziekenhuis ging uitbreiden, kreeg ook het Ronald McDonald Huis er een stuk bij. Om het complexe traject van verbouwing goed te laten verlopen heeft Nomax kosteloos een stuk begeleiding op zich genomen. Ook in de uiteindelijke aankleding heeft Nomax Project zijn steentje bijgedragen door het verzorgen van de raambekleding. Het Ronald McDonald Huis Den Haag is een fijne plek voor haar vele tijdelijke bewoners. Het resultaat mag er zijn!