Snel vloer vervangen bij waterschadeHet consultatiebureau van Jeugd Gezondheidszorg Zuid-Holland West in Wassenaar had behoorlijke waterschade aan vloeren door lekkage van een radiotor. De lekkage was in de spreekkamer, maar het water was onder muren door naar andere ruimtes gelopen.

Snelle actie
Op dinsdag werd Nomax Project gebeld om de schade op te nemen. Het lukte om nog dezelfde dag te gaan kijken en offerte uit te brengen voor het vervangen van zo’n 160 m2 laminaat. Inclusief het inpakken, uithuizen, opslaan en weer inhuizen van alle meubilair en andere spullen.

Op donderdag werd groen licht gegeven en op vrijdag zijn we met vijf man gestart met inpakken, stikkeren, uithuizen en daarna de oude laminaatvloer slopen. Hierbij werkten we onder andere samen met MijnStudent, dat snel en flexibel reageerde.

Minimale sluiting
Tijdens het Paasweekeinde werden de ruimtes met drogers vochtvrij gemaakt. Daarna konden we primer aanbrengen en de vloer egaliseren om daarop de nieuwe vloerbedekking van strokenvinyl te leggen. Door de snelle en flexibele inzet van mensen en ook door snelle levering van de nieuwe vloer, is het consultatiebureau uiteindelijk maar anderhalve week dicht geweest.

De gebruikers van het consultatiebureau waren zeer onder de indruk van de snelle en vloeiende manier waarop de situatie was opgelost. Nomax Project vindt het fijn om in dit soort noodgevallen zo snel te kunnen helpen.