Woonzorg NederlandVoor Woonzorg Nederland heeft Nomax Project de afgelopen periode twee appartementencomplexen van nieuwe vloerbedekking mogen voorzien.
Als eerste was de Casa di Galleria aan de Tak van Poortvlietstraat in Den Haag aan de beurt. De bestaande vloerbedekking liet zich redelijk eenvoudig verwijderen, waardoor de ondervloer behoorlijk intact bleef. Na wat plaatselijke reparaties konden we al snel beginnen met het leggen en verlijmen van de 400cm brede projectkwaliteit van Bewe .

Als tweede was de Prins Willemhof in Scheveningen aan de beurt. Bij deze locatie van de Respect Zorggroep moesten we, door de slechte ondervloer, na het slopen eerst egaliseren. Omdat het hier om renovatie in de bestaande situatie ging is de vloer met een zeer snel drogende egaline aangesmeerd. In goed overleg met bewoners en door een juiste planning is de overlast hiervan tot een minimum beperkt gebleven.

Bij de liftpleinen is een strokenvinyl van Armstrong toegepast en de overige stukken gang en de bordessen van het trappenhuis zijn voorzien van een tapijttegel van Interfaceflor. De bewoners waren enthousiast over het eindresultaat, vooral door de mooie en warme kleuren.